Benodigdheden | |
---|---|
Koekenpan |
Bereidingstijd: 30 minuten
6 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
5 sjalotjes | |
2 tenen knoflook | |
100 gr uitgebakken spekjes | |
250 ml rode wijn | |
3 el balsamico | |
100 gr brie | |
6 stuks roggebrood | |
40 gr rucola |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Snipper de sjalotjes en snijd de knoflook fijn. Wok deze ongeveer 5 minuten in de pan. Bak vervolgens de spekjes voor 3 minuten mee. | |
2. Voeg de rode wijn en balsamico toe. Zet het vuur laag en laat rustig sudderen. Na 15-20 minuten is de compote klaar. | |
3. Snijd de brie in plakken. | |
4. Verdeel de rucola over het roggebrood. Maak af met de brie en uiencompote. | |
Reactie plaatsen
Reacties