Benodigdheden | |
---|---|
Koekenpan |
Bereidingstijd: 10 minuten
5 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
25 gr pijnboompitten | |
2 tl groene pesto | |
2 tl mayonaise | |
3 el truffelmayonaise | |
120 gr carpaccio | |
25 gr rucola | |
5 soepstengels | |
20 gr geraspte oude kaas | |
Peper en zout |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. | |
2. Meng de pesto en mayonaise tot een pestomayonaise. | |
3. Besmeer het bovenste gedeelte van de soepstengel met de truffelmayonaise. | |
4. Leg 2 plakjes carpaccio naast elkaar. Verdeel hier de rucola over. Breng op smaak met peper en zout. | |
5. Rol de soepstengel in de carpaccio. | |
6. Doe op elke carpaccio een aantal toefjes pestomayonaise. Strooi hier vervolgens de pijnboompitten en oude kaas over. |
Reactie plaatsen
Reacties