Soepstengel carpaccio

Benodigdheden
Koekenpan

Bereidingstijd: 10 minuten

5 stuks


Ingrediƫnten
25 gr pijnboompitten
2 tl groene pesto
2 tl mayonaise
3 el truffelmayonaise
120 gr carpaccio
25 gr rucola
5 soepstengels
20 gr geraspte oude kaas
Peper en zout
Bereidingswijze
1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
2. Meng de pesto en mayonaise tot een pestomayonaise.
3. Besmeer het bovenste gedeelte van de soepstengel met de truffelmayonaise.
4. Leg 2 plakjes carpaccio naast elkaar. Verdeel hier de rucola over. Breng op smaak met peper en zout.
5. Rol de soepstengel in de carpaccio.
6. Doe op elke carpaccio een aantal toefjes pestomayonaise. Strooi hier vervolgens de pijnboompitten en oude kaas over.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.