Bruschetta avocado-feta

Benodigdheden
Oven

Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 8 minuten oventijd)

12 stuks


Ingrediënten
1 stokbrood (afgebakken)
4 el olijfolie
1 rijpe avocado
50 gram feta
1/4 rode ui
4 stuks cherrytomaat
1 teen knoflook
Peper en zout
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout.
3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier.
4. Smeer één kant in met de olijfolie en plaats 8 minuten in de oven.
5. Haal het vruchtvlees uit de avocado en prak het geheel. Breng op smaak met peper en zout.
6. Snipper de ui en snijd de feta en cherrytomaatjes fijn.
7. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over de plakken heen.
8. Verdeel de avocado, ui, feta en tomaat over de stokbroodjes.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.