Bruschetta watermeloen-feta

Benodigdheden
Oven

Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 8 minuten oventijd)

12 stuks


Ingrediënten
1 stokbrood (afgebakken)
4 el olijfolie
100 gr watermeloen
50 gr feta
1/4 rode ui
1 teen knoflook
Peper en zout
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout.
3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier.
4. Smeer één kant in met de olijfolie en plaats 8 minuten in de oven.
5. Snijd de meloen en feta in kleine blokjes en snipper de ui.
6. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over de plakken heen.
7. Verdeel de feta, watermeloen en rode ui over de stokbroodjes.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.