Bruschetta perzik-basilicum

Benodigdheden
Oven

Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 8 minuten oventijd)

12 stuks


Ingrediënten
1 stokbrood (afgebakken)
4 el olijfolie
1 wilde perzik
1 teen knoflook
6 el zuivelspread
6 blaadjes basilicum
2 el balsamico
Peper en zout
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout.
3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier.
4. Smeer één kant in met de olijfolie en plaats 8 minuten in de oven.
5. Snijd de perzik in dunne plakken en hak de basilicum fijn.
6. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over de plakken heen.
7. Besmeer de stokbroodjes met de zuivelspread. Verdeel hier vervolgens de perzik en fijngehakte basilicum overheen. Bestrooi met peper en zout.
8. Maak de bruschetta met de balsamico.

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke Belder
3 jaar geleden

Dit was lekkerrrr!