Benodigdheden | |
---|---|
Oven |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 8 minuten oventijd)
12 stuks
Ingrediënten | |
---|---|
1 stokbrood (afgebakken) | |
4 el olijfolie | |
1 wilde perzik | |
1 teen knoflook | |
6 el zuivelspread | |
6 blaadjes basilicum | |
2 el balsamico | |
Peper en zout |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout. | |
3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier. | |
4. Smeer één kant in met de olijfolie en plaats 8 minuten in de oven. | |
5. Snijd de perzik in dunne plakken en hak de basilicum fijn. | |
6. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over de plakken heen. | |
7. Besmeer de stokbroodjes met de zuivelspread. Verdeel hier vervolgens de perzik en fijngehakte basilicum overheen. Bestrooi met peper en zout. | |
8. Maak de bruschetta met de balsamico. |
Reactie plaatsen
Reacties
Dit was lekkerrrr!