Bruschetta beef

Benodigdheden
Oven

Bereidingstijd: 20 minuten
(+ 8 minuten oventijd)

12 stuks


Ingrediënten
1 stokbrood (afgebakken)
4 el olijfolie
150 gr biefstuk
1 teen knoflook
100 gr roomkaas
20 gr rucola
2 el parmezaanse kaas
Balsamico
Peper en zout
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout.
3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier.
4. Smeer één kant in met de olijfolie en plaats 8 minuten in de oven.
5. Bak de biefstuk in de pan met een beetje boter. Schroei het vlees eerst dicht op hoog uur en zet daarna het vuur lager. Bak 3 tot 4 minuten. Haal het vlees vervolgens uit de pan en dek af met aluminiumfolie om te laten rusten.
6. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over de plakken heen.
7. Besmeer het stokbrood met de roomkaas. Verdeel vervolgens de rucola erover.
8. Snijd de biefstuk in dunne plakken en verdeel deze ook over de stokbroodjes. Maak af met de parmezaanse kaas en balsamico. Bestrooi eventueel met peper en zout.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.