Bruschetta zalm-ricotta

Benodigdheden
Oven

Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 25-30 minuten oventijd)

12 stuks


Ingrediënten
1 stokbrood (afgebakken)
4 el olijfolie
150 gr ricotta
1 el citroensap
1 teen knoflook
200 gr gerookte zalm
50 gr kappertjes
12 stuks zontomaat
Peper en zout
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout.
3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier.
4. Smeer één kant in met de olijfolie en plaats 8 minuten in de oven.
5. Meng de ricotta met de citroensap. Breng op smaak met peper en zout.
6. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over de plakken heen.
7. Besmeer de stokbroodjes met de ricotta. Verdeel vervolgens de gerookte zalm en de kappertjes over de broodjes. Maak af met de zontomaat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.