
Benodigdheden | |
---|---|
Kookpan |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 30 minuten kooktijd)
0,75 liter
Ingrediënten | |
---|---|
1 appel | |
2 sinaasappels | |
1/2 citroen | |
0,75 ltr rode wijn | |
5 stuks kruidnagel | |
3 stuks steranijs | |
2 kaneelstokjes | |
2 el rietsuiker | |
2 el honing |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Snijd de appel in stukken en de sinaasappel en citroen in schijfjes. | |
2. Zet de kookpan op het vuur. Voeg de rode wijn toe. Vervolgens voeg je het fruit, de kruiden, het rietsuiker en de honing toe. | |
3. Laat dit een halfuur op het vuur staan. Zorg ervoor dat de temperatuur niet boven de 70 graden komt, want het mag niet koken. |
Reactie plaatsen
Reacties