Benodigdheden | |
---|---|
Oven |
Bereidingstijd: 10 minuten
(+ 20 minuten oventijd)
1 broodje
Ingrediƫnten | |
---|---|
1 stokbrood | |
200 gr kippendij | |
20 ml ketchup | |
20 ml ketjap | |
20 ml honing | |
20 gr bruine suiker | |
2 el kokosrasp | |
1 teen knoflook | |
30 gr geraspte kaas |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
2. Hol het stokbrood uit. | |
3. Snijd de kip in kleine stukjes en bak kort aan in de koekenpan. Voeg hier vervolgens de ketjap, ketchup, honing, bruine suiker en kokosrasp aan toe. | |
4. Snijd de knoflook fijn en voeg toe aan de kip. | |
5. Vul het stokbrood met de kip en geraspte kaas. Bak het stokbrood in 15-20 minuten af in de oven. |
Reactie plaatsen
Reacties
Hoeveel kokosrasp? Ik zie het niet bij de ingrediƫnten staan en ben er juist zo gek op!