
Wat heb je nodig? | |
---|---|
200 gr krokante kip | |
2 el honing | |
4 plakken ciabatta | |
1 stengel bosui | |
2 el sriracha mayonaise | |
1 el zwarte sesamzaadjes | |
Kewpie mayonaise naar smaak |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Besprenkel de kip met de honing. Bak deze krokant in de oven. | |
2. Grill de ciabatta onder een tosti-ijzer of grillpan, zodat deze krokant wordt. | |
3. Snijd de bosui in dunne ringen. | |
4. Verdeel de sriracha mayonaise over de borden. Leg hier vervolgens de ciabatta op en verdeel de kip. | |
5. Maak af met de gesneden bosui, sesamzaadjes en Kewpie mayonaise. |
Drink bij dit geregt de Petit Verdot 2022 van Domain de la Baume. Deze volle, kruidige rode wijn heeft aroma's van framboos, zwarte bes, viool en tonen van cacao en vanille. De krokante kip is vol en kruidig van smaak en dat is helemaal in lijn met deze wijn.
*samenwerking met Pays d'Oc
Reactie plaatsen
Reacties