Pizzarolletjes rauwe ham

Benodigdheden
Oven
Koekenpan

Bereidingstijd: 20 minuten
(+ 20 minuten oventijd)
30 stuks


Ingrediënten
20 gr pijnboompitten
200 gr mozzarella
1 ei
8 plakken bladerdeeg
4 el pesto
12 plakken rauwe ham
Peper en zout
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
3. Snijd de mozzarella in kleine stukjes.
4. Klop het ei los.
5. Plak 2 plakken bladerdeeg aan elkaar. Zorg ervoor dat ze goed op elkaar aansluiten.
6. Smeer het bladerdeeg in met 1 el pesto. Zorg ervoor dat één rand niet belegd wordt. Verdeel vervolgens de rauwe ham, pijnboompitjes en mozzarella. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
7. Rol het bladerdeeg op. Smeer de rand die niet belegd is in met het losgeklopte ei.
8. Leg de opgerolde pizzarolletjes 5 minuten in de vriezer. Vervolgens snijd je ze in 8 dunne plakken en leg je ze op een bakplaat met bakpapier.
9. Smeer het bladerdeeg in met ei.
10. Plaats de pizzarolletjes 20 minuten in de oven.
💡 TIP! Vries de pizzarolletjes in, zodat je ze bij de volgende borrel alleen hoeft op te warmen in de oven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.