Benodigdheden | |
---|---|
Koekenpan | |
Kookpan |
Bereidingstijd: 20 minuten
20 stuks
Ingrediënten | |
---|---|
150 gr spekjes | |
100 gr champignons | |
1 teen knoflook | |
20 stuks rigatoni pasta | |
1 el mascarpone | |
Peper |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Bak de spekjes krokant in een droge koekenpan. | |
2. Hak de champignons en knoflook zeer fijn. Meng de spekjes met de knoflook en champignons. | |
3. Kook de pasta gaar in een kookpan. | |
4. Verwarm het champignonmengsel in een koekenpan. Voeg na 3 minuten de mascarpone toe. Breng op smaak met peper. | |
5. Giet de pasta af. Knip vervolgens één kant open. Vul de pasta met het champignonmengsel. | |
💡 TIP! Maak de gevulde pasta van tevoren en verwarm ze voor gebruik kort in de oven of magnetron. |
Reactie plaatsen
Reacties