Gevulde pasta

Benodigdheden
Koekenpan
Kookpan

Bereidingstijd: 20 minuten
20 stuks

Ingrediënten
150 gr spekjes
100 gr champignons
1 teen knoflook
20 stuks rigatoni pasta
1 el mascarpone
Peper
Bereidingswijze
1. Bak de spekjes krokant in een droge koekenpan.
2. Hak de champignons en knoflook zeer fijn. Meng de spekjes met de knoflook en champignons.
3. Kook de pasta gaar in een kookpan.
4. Verwarm het champignonmengsel in een koekenpan. Voeg na 3 minuten de mascarpone toe. Breng op smaak met peper.
5. Giet de pasta af. Knip vervolgens één kant open. Vul de pasta met het champignonmengsel.
💡 TIP! Maak de gevulde pasta van tevoren en verwarm ze voor gebruik kort in de oven of magnetron.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.