![](https://primary.jwwb.nl/public/i/u/d/temp-ydakpfkbfszhgcernllu/r7bcal/P1010797.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C1393%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=655&height=475)
Benodigdheden | |
---|---|
Koekenpan | |
Prikkers |
Bereidingstijd: 15 minuten
6 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
175 gr half-om-half gehakt | |
1 ei | |
2 el paneermeel | |
1/2 tl uienpoeder | |
1/2 tl cayennepeper | |
1/2 tl knoflookpoeder | |
3 stuks cherrytomaat | |
20 gr komkommer | |
6 mini broodjes | |
50 gr ijsbergsla | |
3 el oranje brulsaus | |
Peper en zout |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Meng het gehakt met het ei, paneermeel en de kruiden. Breng op smaak met peper en zout. | |
2. Kneed hamburgers van het gehaktmengsel en bak gaar in een koekenpan. | |
3. Halveer de cherrytomaatjes en snijd de komkommer fijn. | |
4. Snijd de broodjes open. Verdeel hierover de hamburgers, ijsbergsla, komkommer en oranje brulsaus. | |
5. Doe een halve cherrytomaat aan een prikker en steek deze door het broodje hamburger. |
Reactie plaatsen
Reacties