![](https://primary.jwwb.nl/public/i/u/d/temp-ydakpfkbfszhgcernllu/xpjg83/P1020052JPG.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1919%2C1280%2Cx1%2Cy0%2Csafe&width=655&height=437)
Benodigdheden | |
---|---|
Koekenpan |
Bereidingstijd: 15 minuten
10 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
2 tenen knoflook | |
250 gr kastanje champignons | |
1 el olie | |
125 gr geitenkaas | |
Peper |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Snijd de knoflook fijn. | |
2. Verwijder de stengel van de champignons. | |
3. Verwarm de olie in de koekenpan. Wok hier vervolgens de champignons en de knoflook gaar. | |
4. Haal de champignons uit de pan. Verdeel vervolgens de geitenkaas hierover. | |
5. Bestrooi de hapjes met peper naar smaak. |
Reactie plaatsen
Reacties