Oosterse champignons

Benodigdheden
Koekenpan

Bereidingstijd: 20 minuten
(+ 30 minuten marineren)
4 personen


Ingrediƫnten
250 gr champignons
1 paprika
2 cm gember
1 teen knoflook
1/2 rode peper
2 el hoisin saus
2 el ketchup
1 el honing
1 el olijfolie
1 tl citroensap
1 stengel bosui
1 el sesamzaadjes
Bereidingswijze
1. Snijd de champignons in kwarten en de paprika in grove stukken. Schil de gember en snijd de knoflook, gember en rode peper fijn.
2. Meng de knoflook, gember, rode peper, hoisin saus, ketchup, honing, olijfolie en citroensap door elkaar.
3. Doe de champignons en de paprika in een kom en giet daar de saus overheen. Laat minimaal een halfuur marineren.
4. Wok in een koekenpan het groente-mengsel inclusief de saus voor 5-6 minuten.
5. Snijd ondertussen de bosui in ringen.
6. Garneer de Oosterse champignons met de bosui en maak af met sesamzaadjes.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.