
Wat heb je nodig voor 12 stuks? | |
---|---|
1 stokbrood (afgebakken) | |
4 el olijfolie | |
2 peren | |
2 el honing | |
1 teen knoflook | |
4 el zuivelspread | |
50 gr veldsla | |
50 gr walnoten | |
Peper en zout |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout. | |
3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier. | |
4. Smeer één kant in met de olijfolie en zet 8 minuten in de oven. | |
5. Snijd de peer in plakjes en grill deze 3 minuten in een grillpan of onder een tosti-ijzer. De laatste minuut voeg je 1 el honing toe, zodat de peer karameliseert. | |
6. Meng de geitenkaas met 1 el honing en de yoghurt tot een glad geheel. | |
7. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over het stokbrood heen. | |
8. Besmeer de stokbroodjes met de zuivelspread. Bestrooi met peper. | |
9. Maak het broodje af met de sla, gekarameliseerde peer en walnoten. |
Reactie plaatsen
Reacties