BRUSCHETTA PEER


Wat heb je nodig voor 12 stuks?
1 stokbrood (afgebakken)
4 el olijfolie
2 peren
2 el honing
1 teen knoflook
4 el zuivelspread
50 gr veldsla
50 gr walnoten
Peper en zout
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout.
3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier.
4. Smeer één kant in met de olijfolie en zet 8 minuten in de oven.
5. Snijd de peer in plakjes en grill deze 3 minuten in een grillpan of onder een tosti-ijzer. De laatste minuut voeg je 1 el honing toe, zodat de peer karameliseert.
6. Meng de geitenkaas met 1 el honing en de yoghurt tot een glad geheel.
7. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over het stokbrood heen.
8. Besmeer de stokbroodjes met de zuivelspread. Bestrooi met peper.
9. Maak het broodje af met de sla, gekarameliseerde peer en walnoten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.