Bruschetta geitenkaas

Benodigdheden
Oven
Koekenpan
Grillpan

Bereidingstijd: 30 minuten
(+ 8 minuten oventijd)
12 stuks


Ingrediënten
1 stokbrood (afgebakken)
4 el olijfolie
150 gr spekjes
150 gr geitenkaas
2 el honing
2 el yoghurt
2 peren
1 teen knoflook
Peper en zout
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout.
3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier.
4. Smeer één kant in met de olijfolie en zet 8 minuten in de oven.
5. Bak de spekjes krokant in een koekenpan.
6. Meng de geitenkaas, 1 el honing en de yoghurt tot een glad geheel.
7. Snijd de peer in plakjes en grill deze 3 minuten in een grillpan. De laatste minuut voeg je 1 el honing toe, zodat de peer karamelliseert.
8. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over het stokbrood heen.
9. Besmeer de stokbroodjes met de geitenkaasspread.
10. Maak het broodje af met de gekaramelliseerde peer en gebakken spekjes.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.