Benodigdheden | |
---|---|
Oven | |
Koekenpan | |
Grillpan |
Bereidingstijd: 30 minuten
(+ 8 minuten oventijd)
12 stuks
Ingrediënten | |
---|---|
1 stokbrood (afgebakken) | |
4 el olijfolie | |
150 gr spekjes | |
150 gr geitenkaas | |
2 el honing | |
2 el yoghurt | |
2 peren | |
1 teen knoflook | |
Peper en zout |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout. | |
3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier. | |
4. Smeer één kant in met de olijfolie en zet 8 minuten in de oven. | |
5. Bak de spekjes krokant in een koekenpan. | |
6. Meng de geitenkaas, 1 el honing en de yoghurt tot een glad geheel. | |
7. Snijd de peer in plakjes en grill deze 3 minuten in een grillpan. De laatste minuut voeg je 1 el honing toe, zodat de peer karamelliseert. | |
8. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over het stokbrood heen. | |
9. Besmeer de stokbroodjes met de geitenkaasspread. | |
10. Maak het broodje af met de gekaramelliseerde peer en gebakken spekjes. |
Reactie plaatsen
Reacties