Benodigdheden | |
---|---|
Oven | |
Bakpapier |
Bereidingstijd: 20 minuten
(+ 15 minuten oventijd)
15 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
6 plakken bladerdeeg | |
1 ei | |
75 gr geraspte kaas | |
1 el rozemarijn |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Plak 2 bladerdeegplakken aan elkaar. Zorg ervoor dat ze goed op elkaar aansluiten. | |
2. Snijd de bladerdeeg in 5 gelijke stroken over de lengte. | |
3. Draai spiralen van de bladerdeegstroken en leg op de met bakpapier beklede bakplaat. | |
4. Klop het ei los. | |
5. Smeer de stengels in met het losgeklopte ei. Verdeel vervolgens de geraspte kaas en rozemarijn over de stengels. | |
7. Bak de stengels af in 15-20 minuten in de oven. |
Reactie plaatsen
Reacties