Benodigdheden | |
---|---|
Oven |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 8 minuten oventijd)
12 stuks
Ingrediënten | |
---|---|
1 stokbrood (afgebakken) | |
4 el olijfolie | |
100 gr aardbeien | |
10 gr verse basilicum | |
1 teen knoflook | |
100 gr mascarpone | |
Balsamico |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout. | |
3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier. | |
4. Smeer één kant in met de olijfolie en plaats 8 minuten in de oven. | |
5. Snijd de aardbeien en basilicum fijn en meng het geheel. | |
6. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over de plakken heen. | |
7. Besmeer de stokbroodjes met de mascarpone. Verdeel vervolgens de aardbeien erover. Maak af met balsamico naar smaak. |
Reactie plaatsen
Reacties