Benodigdheden | |
---|---|
Oven |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 8 minuten oventijd)
12 stuks
Ingrediënten | |
---|---|
1 stokbrood (afgebakken) | |
4 el olijfolie | |
1 teen knoflook | |
150 gr ricotta | |
50 gr frambozen | |
50 gr blauwe bessen | |
4 el frambozenjam | |
Peper en zout |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
2. Maak een mengsel van de olijfolie, peper en zout. | |
3. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg deze op een ovenrooster zonder bakpapier. | |
4. Smeer één kant in met de olijfolie en plaats 8 minuten in de oven. Laat het stokbrood afkoelen. | |
5. Strijk met de teen knoflook over de plakken heen. | |
6. Besmeer de stokbroodjes met de ricotta. Verdeel hier vervolgens de frambozen, blauwe bessen en jam over. |
Reactie plaatsen
Reacties