PIZZA PASTEITJES


Wat heb je nodig voor 12 stuks?
1/2 ui
1 teen knoflook
70 gr tomatenpuree
250 gr tomatenblokjes
1 el Italiaanse kruiden
6 plakjes chorizo
12 mini pasteitjes
50 gr geraspte kaas
Peper en zout
Bereidingswijze
1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
2. Fruit de ui en knoflook een paar minuten aan in een koekenpan. Voeg vervolgens de tomatenpuree toe en bak 3 minuten mee.
3. Voeg de tomatenblokjes en Italiaanse kruiden toe aan de saus. Breng op smaak met peper en zout en laat de saus inkoken.
4. Verwarm de oven voor op 165 graden.
5. Snijd de chorizo in kleine stukjes.
6. Vul de pasteitjes met de tomatensaus en de chorizo. Maak af met de geraspte kaas. De overige saus kun je gebruiken bij je pasta of eventueel invriezen.
7. Bak de pasteitjes 10 minuten in de oven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.