Benodigdheden | |
---|---|
Oven | |
Koekenpan |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 8 minuten oventijd)
2 pizza's
Ingrediënten | |
---|---|
1/2 rode ui | |
2 wraps | |
2 el crème fraîche | |
2 el geraspte kaas | |
1 el pijnboompitten | |
1 el truffelmayonaise | |
100 gr parmaham | |
20 gr rucola |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
2. Snijd de ui in halve ringen. | |
3. Verdeel de crème fraîche en ui over de wraps. | |
4. Strooi de geraspte kaas over de wraps. | |
5. Doe de wraps 8 minuten in de oven. | |
6. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan, totdat deze goudbruin zijn. | |
7. Verdeel de truffelmayonaise, pijnboompitten, parmaham en rucola over de wraps. | |
💡 TIP! Doe de truffelmayonaise in een boterhamzakje. Knip vervolgens een klein puntje van het zakje af. Zo kun je mooie lijnen truffelmayonaise over je wrap pizza heen trekken. |
Reactie plaatsen
Reacties