Benodigdheden | |
---|---|
Frituurpan | |
Keukenpapier |
Bereidingstijd: 25 minuten
20 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
1,5 teen knoflook | |
150 gr tomato frito | |
1,5 Italiaanse kruiden | |
1,5 tl gedroogde basilicum | |
1,5 tl paprikapoeder | |
150 gr mini mozzarellabolletjes | |
2 eieren | |
100 gr bloem | |
100 gr paneermeel | |
Peper en zout |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Snijd de knoflook fijn. | |
2. Meng de tomato frito met de knoflook, Italiaanse kruiden, basilicum en paprikapoeder. Breng op smaak met peper en zout. | |
3. Dep de mozzarellabolletjes zo droog mogelijk met behulp van keukenpapier. | |
4. Klop de eieren los. Vul daarnaast een schaaltje met bloem en een schaaltje met paneermeel. | |
5. Rol de mozzarellabolletjes door de tomato frito, vervolgens door de bloem, dan door de eieren en als laatste door het paneermeel. Zorg ervoor dat het hele balletje bedekt is. | |
6. Frituur de tomaat-mozzarella balletjes 2-3 minuten op 180 graden. |
Reactie plaatsen
Reacties