Nacho's pulled chicken

Benodigdheden
Oven
Koekenpan

Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 70 minuten oventijd)

1 schaal


Ingrediënten
175 gr kippendij
1/2 ui
1 teen knoflook
1/4 rode paprika
1/4 rode peper
3 el ketchup
3 el BBQ-saus
150 gr tortillachips
20 gr geraspte kaas
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
2. Breng de kippendij op smaak met peper en zout.
3. Snipper de ui en snijd de knoflook, rode peper en paprika fijn.
4. Braad de kip aan in boter op middelhoog vuur in een braadpan, totdat deze goudbruin van kleur is. De kip hoeft nog niet gaar te zijn.
5. Voeg de gesneden groenten toe en bak deze kort mee.
6. Maak een saus van de ketchup en de BBQ-saus door deze met elkaar te mengen. Voeg de saus vervolgens toe aan de kip.
7. Zet het vuur uit. Doe de deksel op de braadpan en zet deze 60 minuten in de oven.
8. Haal de braadpan uit de oven en pluk de kip uit elkaar. Tip: gebruik hiervoor een mixer.
9. Verwarm de oven nu voor op 200 graden.
10. Doe de tortillachips in een ovenschaal en verdeel de pulled chicken erover.
12. Maak de nacho's af met geraspte kaas.
13. Zet 8-10 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten is.
💡 TIP! Maak de nacho's af met crème fraîche en bosui.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.