Benodigdheden | |
---|---|
Oven |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 25 minuten oventijd)
16 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
1/2 ui | |
8 plakken bladerdeeg | |
2 frikandellen | |
3 el mayonaise | |
3 el curry | |
1 ei |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. | |
2. Snipper de ui. | |
3. Klop het ei los. | |
4. Snijd het bladerdeeg door midden. Verdeel hier vervolgens de mayonaise, curry en ui over. | |
5. Snijd de frikandellen in vieren. Vervolgens snijd je deze nog een keer horizontaal door. | |
6. Leg de frikandellen in het midden van het bladerdeeg. | |
7. Vouw de bladerdeeghapjes dicht. Smeer in met het losgeklopte ei. | |
8. Zet 25-30 minuten in de oven. |
Reactie plaatsen
Reacties