Shoarma plaattaart

Benodigdheden
Oven
Frituurpan
Koekenpan

Bereidingstijd: 20 minuten
(+ 15 minuten oventijd)
1 plaattaart


Ingrediënten
2 tenen knoflook
100 gr crème fraîche
1 verse pizzabodem
1 ui
450 gr shoarma
200 gr friet
50 gr geraspte kaas
50 gr cherrytomaat
1/4 komkommer
20 gr ijsbergsla
Peper en zout
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd de knoflook fijn. Meng deze met de crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout.
3. Besmeer de pizzabodem met de crème fraîche. Zet 10 minuten in de oven.
4. Snipper de ui. Bak deze samen met de shoarma in een koekenpan. Zeef het geheel, zodat het vet verdwijnt.
5. Frituur de frieten gaar.
6. Haal de pizzabodem uit de oven. Leg hier de gebakken friet op en vervolgens de shoarma. Maak de plaattaart af met de geraspte kaas. Zet dit 5 minuten terug in de oven.
7. Snijd de cherrytomaat in vieren en de komkommer in kleine stukjes.
8. Verdeel de cherrytomaat, komkommer en ijsbergsla over de plaattaart.
9. Maak eventueel af met knoflooksaus.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.