Bladerdeeg feta-spinazie

Benodigdheden
Oven
Koekenpan

Bereidingstijd: 20 minuten
(+ 20 minuten oventijd)

24 stuks


Ingrediënten
1 ui
1 teen knoflook
400 gr spinazie
1 ei
8 plakken bladerdeeg
200 gr feta
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
3. Bak de ui en knoflook in een koekenpan. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken.
4. Klop het ei los.
5. Beleg het bladerdeeg met de spinazie en verbrokkel de feta erover. Zorg ervoor dat één rand niet belegd is.
6. Rol het bladerdeeg op. Smeer de rand die niet belegd is in met het losgeklopte ei.
7. Leg de bladerdeeghapjes 5 minuten in de vriezer. Vervolgens snijd je ze in 3 gelijke stukken en leg je ze op een bakplaat met bakpapier.
8. Smeer het bladerdeeg in met ei.
9. Plaats de bladerdeeghapjes 20 minuten in de oven.
💡 TIP! Vries de bladerdeeghapjes in, zodat je ze bij de volgende borrel alleen hoeft op te warmen in de oven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.