Benodigdheden | |
---|---|
Oven | |
Koekenpan |
Bereidingstijd: 20 minuten
(+ 20 minuten oventijd)
24 stuks
Ingrediënten | |
---|---|
1 ui | |
1 teen knoflook | |
400 gr spinazie | |
1 ei | |
8 plakken bladerdeeg | |
200 gr feta |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. | |
2. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. | |
3. Bak de ui en knoflook in een koekenpan. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken. | |
4. Klop het ei los. | |
5. Beleg het bladerdeeg met de spinazie en verbrokkel de feta erover. Zorg ervoor dat één rand niet belegd is. | |
6. Rol het bladerdeeg op. Smeer de rand die niet belegd is in met het losgeklopte ei. | |
7. Leg de bladerdeeghapjes 5 minuten in de vriezer. Vervolgens snijd je ze in 3 gelijke stukken en leg je ze op een bakplaat met bakpapier. | |
8. Smeer het bladerdeeg in met ei. | |
9. Plaats de bladerdeeghapjes 20 minuten in de oven. | |
💡 TIP! Vries de bladerdeeghapjes in, zodat je ze bij de volgende borrel alleen hoeft op te warmen in de oven. |
Reactie plaatsen
Reacties