Benodigdheden | |
---|---|
Oven | |
Kookpan | |
Koekenpan |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 10 minuten oventijd)
10 stuks
Ingrediënten | |
---|---|
1/2 rode ui | |
1/2 paprika | |
1 rode peper | |
150 gr half-om-half gehakt | |
1 el Mexicaanse gehaktkruiden | |
10 champignons | |
20 gr geraspte kaas |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
2. Snipper de ui en snijd de paprika en rode peper fijn. | |
3. Meng het gehakt met de gehaktkruiden en de gesneden groenten. | |
4. Bak het mengsel rul in een koekenpan. | |
5. Hol de champignons zo ver mogelijk uit. Blancheer deze 3 minuten in kokend water. | |
6. Smeer de binnnenkant van de champignon in met crème fraîche. Vervolgens verdeel je het gehaktmengsel erover. Eindig met de geraspte kaas. | |
7. Zet 10 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten is. |
Reactie plaatsen
Reacties