Mexicaanse champignons

Benodigdheden
Oven
Kookpan
Koekenpan

Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 10 minuten oventijd)

10 stuks


Ingrediënten
1/2 rode ui
1/2 paprika
1 rode peper
150 gr half-om-half gehakt
1 el Mexicaanse gehaktkruiden
10 champignons
20 gr geraspte kaas
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Snipper de ui en snijd de paprika en rode peper fijn.
3. Meng het gehakt met de gehaktkruiden en de gesneden groenten.
4. Bak het mengsel rul in een koekenpan.
5. Hol de champignons zo ver mogelijk uit. Blancheer deze 3 minuten in kokend water.
6. Smeer de binnnenkant van de champignon in met crème fraîche. Vervolgens verdeel je het gehaktmengsel erover. Eindig met de geraspte kaas.
7. Zet 10 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten is.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.