![](https://primary.jwwb.nl/public/i/u/d/temp-ydakpfkbfszhgcernllu/8tvqlj/P1020063JPG.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1918%2C1209%2Cx1%2Cy0%2Csafe&width=655&height=413)
Benodigdheden | |
---|---|
Koekenpan |
Bereidingstijd: 15 minuten
10 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
2 tenen knoflook | |
250 gr kastanje champignons | |
1 el olie | |
125 gr ricotta | |
1 el groene pesto | |
Peper |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Snijd de knoflook fijn. | |
2. Verwijder de stengel van de champignons. | |
3. Verwarm de olie in de koekenpan. Wok hier vervolgens de champignons en de knoflook gaar. | |
4. Meng ondertussen de ricotta en pesto tot een romig geheel. | |
5 Haal de champignons uit de pan. Verdeel hier vervolgens het pesto-ricotta mengsel over. | |
6. Bestrooi de hapjes met peper naar smaak. |
Reactie plaatsen
Reacties