Benodigdheden | |
---|---|
Koekenpan | |
Bereidingstijd: 20 minuten
15 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
1 ui | |
2 tenen knoflook | |
500 gr half-om-half gehakt | |
1 ei | |
2 el paneermeel | |
1 el bakboter | |
330 ml tomato frito | |
1,5 el sambal | |
Peper en zout |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Snijd de ui en knoflook fijn. | |
2. Meng het gehakt met de ui en knoflook. Voeg vervolgens het ei, paneermeel een halve eetlepel sambal hieraan toe. Kruid met peper en zout. Meng het geheel goed. | |
3. Draai gehaktballetjes van het mengsel. | |
4. Verwarm de bakboter in de koekenpan. Voeg vervolgens de gehaktballetjes toe en bak goudbruin. | |
5. Maak ondertussen de tomatensaus door de tomato frito en sambal met elkaar te mengen. Breng op smaak met peper en zout. | |
6. Wanneer de gehaktballetjes bijna gaar zijn, voeg je de tomatensaus toe. Laat de balletjes even pruttelen in de saus, totdat deze warm is. |
Reactie plaatsen
Reacties