![](https://primary.jwwb.nl/public/i/u/d/temp-ydakpfkbfszhgcernllu/uqfhxe/P1020143JPG.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1919%2C1280%2Cx1%2Cy0%2Csafe&width=655&height=437)
Benodigdheden | |
---|---|
Prikkers | |
Koekenpan |
Bereidingstijd: 15 minuten
12 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
300 gr kippendij | |
2 tenen knoflook | |
3 el ketjap | |
3 el honing | |
1 el ketchup | |
1 tl sambal | |
1 el bakboter |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Snijd de kippendij in kleine stukken. Snijd ook de knoflook fijn. | |
2. Meng de kip met de knoflook, ketjap, honing, ketchup en sambal. Laat even staan. | |
3. Rijg de kippendij aan de spiesjes. | |
4. Verwarm de bakboter in de koekenpan. Bak de spiesjes 10-12 minuten. |
Reactie plaatsen
Reacties