![](https://primary.jwwb.nl/public/i/u/d/temp-ydakpfkbfszhgcernllu/3ae58q/P1020137JPG.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1919%2C1280%2Cx1%2Cy0%2Csafe&width=655&height=437)
Benodigdheden | |
---|---|
Oven | |
Muffinvorm | |
Koekenpan |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 10 minuten oventijd)
8 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
2 bladen filodeeg | |
1/2 ui | |
1 teen knoflook | |
250 gr mager rundergehakt | |
3 stuks cherrytomaat | |
1 el tacokruiden | |
50 gr geraspte kaas | |
Peper en zout |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
2. Snijd de filodeegbladen in vieren. Leg in elk vormpje een stuk filodeeg. | |
3. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd ook de cherrytomaatjes in kleine stukjes. | |
4. Bak het gehakt rul samen met de ui en knoflook in een koekenpan. Breng op smaak met de tacokruiden en eventueel met peper en zout. | |
5. Verdeel het gehakt, tomaat en de geraspte kaas over de vormpjes. | |
6. Plaats de muffinvorm 10 minuten in de oven. |
Reactie plaatsen
Reacties