Spiesje chorizo-champignon

Benodigdheden
Koekenpan
Tapasprikkers

Bereidingstijd: 30 minuten
8 stuks


Ingrediƫnten
250 gr chorizo (stuk)
150 gr kastanjechampignons
200 ml rode wijn
2 el honing
2 tenen knoflook
1 el olijfolie
Peper en zout
Bereidingswijze
1. Ontvel de chorizo en snijd in dikke plakken.
2. Verwijder de steeltjes van de champignons.
3. Bak de chorizo in een droge koekenpan. Voeg na 5 minuten de rode wijn en honing toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen.
4. Snijd de knoflook fijn.
5. Verwarm de olijfolie in een koekenpan. Wok hierin de champignons met de knoflook.
6. Maak spiesjes van de gebakken champignons en de chorizo. Bestrooi met peper en zout.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.