Benodigdheden | |
---|---|
Koekenpan | |
Tapasprikkers |
Bereidingstijd: 30 minuten
8 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
250 gr chorizo (stuk) | |
150 gr kastanjechampignons | |
200 ml rode wijn | |
2 el honing | |
2 tenen knoflook | |
1 el olijfolie | |
Peper en zout |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Ontvel de chorizo en snijd in dikke plakken. | |
2. Verwijder de steeltjes van de champignons. | |
3. Bak de chorizo in een droge koekenpan. Voeg na 5 minuten de rode wijn en honing toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. | |
4. Snijd de knoflook fijn. | |
5. Verwarm de olijfolie in een koekenpan. Wok hierin de champignons met de knoflook. | |
6. Maak spiesjes van de gebakken champignons en de chorizo. Bestrooi met peper en zout. |
Reactie plaatsen
Reacties