![](https://primary.jwwb.nl/public/i/u/d/temp-ydakpfkbfszhgcernllu/5qmn1z/P1010616-2.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1919%2C1280%2Cx1%2Cy0%2Csafe&width=655&height=437)
Benodigdheden | |
---|---|
Kookpan |
Bereidingstijd: 15 minuten
12 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
4 aardbeien | |
50 gr witte chocolade | |
50 gr pure chocolade |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Halveer de aardbeien. Snijd deze vervolgens in de vorm van een hartje. | |
2. Smelt de witte en pure chocolade au bain marie. | |
3. De helft van de aardbeien besmeer je met de gesmolten witte chocolade en de andere helft met de pure chocolade. | |
4. Maak streepjes op de aardbeien met de gesmolten chocolade met behulp van een lepel. |
Reactie plaatsen
Reacties