![](https://primary.jwwb.nl/public/i/u/d/temp-ydakpfkbfszhgcernllu/x1fzcd/P1010600-kopie-4.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1919%2C1605%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=655&height=548)
Benodigdheden | |
---|---|
Kookpan | |
Lange prikkers |
Bereidingstijd: 15 minuten
6 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
3 pannenkoeken | |
3 el aardbeienjam | |
25 gr witte chocolade | |
25 gr pure chocolade | |
6 aardbeien |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Besmeer de pannenkoeken met de aardbeienjam. Rol vervolgens op en snijd in 4 gelijke stukken. | |
2. Smelt de witte en pure chocolade au bain marie. | |
3. Halveer de aardbeien. | |
4. Rijd aan elke prikker een pannenkoek en een halve aardbei. Doe dit vervolgens nog een keer. | |
5. Verdeel de gesmolten chocolade over de spiesjes. |
Reactie plaatsen
Reacties