![](https://primary.jwwb.nl/public/i/u/d/temp-ydakpfkbfszhgcernllu/tbxzh9/P1010976.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1919%2C1280%2Cx1%2Cy0%2Csafe&width=655&height=437)
Benodigdheden | |
---|---|
Oven | |
Beslagkom | |
Bakpapier |
Bereidingstijd: 10 minuten
(+ 20 minuten oventijd)
16 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
3 eieren | |
200 gr kokosrasp | |
100 ml limoncello | |
100 gr suiker | |
1/2 citroen |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 175 graden. | |
2. Splits de eieren. Doe het eiwit in een beslagkom. | |
3. Meng de kokosrasp, limoncello en suiker met het eiwit. Doe hier vervolgens het sap van een halve citroen bij en meng het geheel goed. | |
4. Maak van het mengsel gelijke balletjes ter grootte van een eetlepel. Verdeel deze over het bakpapier. | |
5. Zet 20 minuten in de oven. |
Reactie plaatsen
Reacties