![](https://primary.jwwb.nl/public/i/u/d/temp-ydakpfkbfszhgcernllu/zos8y9/P1010948.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1919%2C1280%2Cx1%2Cy0%2Csafe&width=655&height=437)
Benodigdheden | |
---|---|
Oven | |
Bakpapier |
Bereidingstijd: 10 minuten
(+ 15 minuten oventijd)
12 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
3 plakken bladerdeeg | |
1 eidooier | |
3 el suiker | |
1 tl kaneel |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. | |
2. Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd vervolgens in vier gelijke stukken. | |
3. Klop de eierdooier los en bestrijk het bladerdeeg met het ei. | |
4. Meng de suiker en kaneel door elkaar. Verdeel het mengsel vervolgens over het bladerdeeg. | |
5. Zet 15 minuten in de oven. | |
š” TIP! Lekker met opgeklopte slagroom. |
Reactie plaatsen
Reacties