![](https://primary.jwwb.nl/public/i/u/d/temp-ydakpfkbfszhgcernllu/f66chw/P1020149JPG.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1919%2C1280%2Cx1%2Cy0%2Csafe&width=655&height=437)
Benodigdheden | |
---|---|
Oven | |
Muffinvorm | |
Steelpan | |
Mixer |
Bereidingstijd: 30 minuten
(+ 20 minuten oventijd)
12 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
170 gr kruidnoten | |
35 gr ongezouten roomboter | |
300 gr monchou | |
2 eieren | |
50 gr basterdsuiker | |
1 tl vanille aroma | |
75 gr melkchocolade | |
50 gr chocolade kruidnoten |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 175 graden. | |
2. Vet de muffinvorm in met boter. | |
3. Smelt de roomboter in een steelpan. | |
4. Maal ondertussen 120 gr kruidnoten fijn en meng met de gesmolten roomboter. Verdeel de bodem over de muffinvorm. | |
5. Mix de monchou, eieren, suiker en vanille aroma tot een gladde massa. Verdeel het mengse lvervolgens over de vormpjes. | |
6. Zet de muffinvorm 20 minuten in de oven. Laat vervolgens een uur afkoelen in de oven. Vervolgens laat je de cheesecake minimaal een uur opstijven in de koelkast. | |
7. Smelt de chocolade au bain-marie. Giet vervolgens de gesmolten chocolade over de cheesecake. | |
8. Maak de gebakjes af met de overige kruidnoten en chocolade kruidnoten. |
Reactie plaatsen
Reacties