Mini kruidnoten cheesecake

Benodigdheden
Oven
Muffinvorm
Steelpan
Mixer

Bereidingstijd: 30 minuten
(+ 20 minuten oventijd)
12 stuks


Ingrediƫnten
170 gr kruidnoten
35 gr ongezouten roomboter
300 gr monchou
2 eieren
50 gr basterdsuiker
1 tl vanille aroma
75 gr melkchocolade
50 gr chocolade kruidnoten
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Vet de muffinvorm in met boter.
3. Smelt de roomboter in een steelpan.
4. Maal ondertussen 120 gr kruidnoten fijn en meng met de gesmolten roomboter. Verdeel de bodem over de muffinvorm.
5. Mix de monchou, eieren, suiker en vanille aroma tot een gladde massa. Verdeel het mengse lvervolgens over de vormpjes.
6. Zet de muffinvorm 20 minuten in de oven. Laat vervolgens een uur afkoelen in de oven. Vervolgens laat je de cheesecake minimaal een uur opstijven in de koelkast.
7. Smelt de chocolade au bain-marie. Giet vervolgens de gesmolten chocolade over de cheesecake.
8. Maak de gebakjes af met de overige kruidnoten en chocolade kruidnoten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.