![](https://primary.jwwb.nl/public/i/u/d/temp-ydakpfkbfszhgcernllu/jbj0cw/P1020166JPG.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C1425%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=655&height=486)
Benodigdheden | |
---|---|
Steelpan | |
Cakeblik | |
Bakpapier |
Bereidingstijd: 15 minuten
(+ 4 uur wachttijd)
1 cake
Ingrediƫnten | |
---|---|
200 gr ongezouten roomboter | |
2 eieren | |
200 gr basterdsuiker | |
5 el cacaopoeder | |
250 gr kruidnoten | |
100 gr chocolade kruidnoten |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Smelt de boter in een steelpan. | |
2. Meng de eieren met de suiker in een kom. Mix het geheel 3 minuten. Voeg vervolgens de cacao en een snufje zout toe. Schenk nu de gesmolten boter erbij en roer tot een egaal mengsel. | |
3. Verkruimel de kruidnoten. Meng deze vervolgens door het chocolademengsel. | |
4. Bekleed het bakblik met bakpapier. Verdeel vervolgens het chocolademengsel hierover. | |
5. Verdeel de chocolade kruidnoten over de cake. | |
6. Laat de cake minimaal 4 uur in de koelkast opstijven. | |
Reactie plaatsen
Reacties