![](https://primary.jwwb.nl/public/i/u/d/temp-ydakpfkbfszhgcernllu/hpshzi/WhatsAppImage2021-11-30at201501-2.jpeg?enable-io=true&enable=upscale&crop=760%2C896%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=655&height=772)
Benodigdheden | |
---|---|
Oven | |
Mixer | |
Cakeblik |
Bereidingstijd: 20 minuten
(+ 60 minuten oventijd)
12 plakken
Ingrediënten | |
---|---|
200 gr ongezouten roomboter | |
200 gr suiker | |
7 gr vanille suiker | |
4 eieren | |
200 gr zelfrijzend bakmeel | |
50 ml melk | |
200 gr chocolade kruidnoten | |
4 tl speculaaskruiden | |
100 gr kruidnoten | |
50 gr amandelschaafsel |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 160 graden. | |
2. Mix de boter, suiker en vanillesuiker tot een romig geheel. Voeg vervolgens één voor één de eieren en mix het beslag. Voeg nu het zelfrijzend bakmeel en de melk in delen toe. Als laatste voeg je een snuf zout toe. | |
3. Meng de chocolade kruidnoten en de speculaaskruiden door het beslag. | |
4. Doe een bakpapiertje in het cakeblik. Stort hier het beslag in. | |
5. Verdeel de kruidnoten en amandelschaafsel over de cake. | |
6. Bak de cake 60 minuten in de oven. Laat goed afkoelen voordat je deze uit het cakeblik haalt. |
Reactie plaatsen
Reacties