![](https://primary.jwwb.nl/public/i/u/d/temp-ydakpfkbfszhgcernllu/cheesecake-1.jpg)
Benodigdheden | |
---|---|
Oven | |
Steelpan | |
Mixer | |
Muffinvorm |
Bereidingstijd: 20 minuten
(+ 40 minuten oventijd)
8 stuks
Ingrediënten | |
---|---|
30 gr roomboter | |
100 gr bastognekoeken | |
200 gr roomkaas | |
125 gr suiker | |
40 ml slagroom | |
4 el advocaat | |
2 eieren | |
1 el maïzena | |
Paaschocolaatjes |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Verwarm de oven voor op 140 graden. | |
2. Smelt de boter in een steelpan en maal de bastognekoeken fijn. Mix vervolgens de gesmolten boter met de gemalen koeken. | |
3. Vet de muffinvorm in met boter en bestuif met bloem. Verdeel vervolgens de bodem over de vormpjes en druk goed aan. Zet de muffinvorm in de koelkast. | |
4. Mix de roomkaas met de suiker, slagroom en advocaat. Voeg vervolgens één voor één de eieren toe. Spatel als laatste de maïzena door het mengsel. | |
5. Haal de muffinvorm uit de koelkast en giet het mengsel over de bodem. Bak de cakes 40 minuten in de oven. Zet vervolgens de deur op een kier, zodat ze niet inzakken. | |
6. Laat de cheesecakejes volledig afkoelen. | |
7. Giet extra advocaat over de cake. Maak vervolgens af met diverse paaschocolaatjes. |
Reactie plaatsen
Reacties