BRUSCHETTA ZALM


Wat heb je nodig voor 10 stuks?
20 stuks cherrytomaat
6 el olijfolie
1 el balsamico
1 tl rozemarijn
1 stokbrood (afgebakken)
1 teen knoflook
3 el zuivelspread
100 gr gerookte zalm
Peper en zout
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Doe de tomaatjes in een ovenschaal. Besprenkel met 2 el olijfolie, balsamico en rozemarijn. Breng op smaak met peper en zout.
3. Pof de tomaatjes 25-30 minuten in de oven.
4. Snijd het stokbrood in schuine plakken en leg op een bakplaat. Verdeel 4 el olijfolie over de broodjes en bestrooi met peper en zout. Bak de stokbroodjes 12-15 minuten af in de oven.
5. Wanneer de plakken stokbrood afgekoeld zijn, strijk je met een teen knoflook over het stokbrood heen.
6. Besmeer de broodjes met de zuivelspread. Verdeel vervolgens de zalm en tomaatjes over de broodjes.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.