Benodigdheden | |
---|---|
Koekenpan |
Bereidingstijd: 20 minuten
20 stuks
Ingrediƫnten | |
---|---|
1 ui | |
1 teen knoflook | |
1/2 rode peper | |
450 gr half-om-half gehakt | |
4 el paneermeel | |
1 ei | |
1/2 tl sambal | |
2 el bakboter | |
5 el ketjap | |
2 el ketchup | |
1 el sojasaus | |
1 el honing |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Snipper de ui en snijd de knoflook en rode peper fijn. | |
2. Meng de gesneden groenten met het gehakt, paneermeel, ei en sambal in een kom. | |
3. Draai van het mengsel ongeveer 20 gehaktballetjes. | |
4. Verwarm de boter in een koekenpan en voeg de gehaktballetjes toe. | |
5. Bak de gehaktballetjes bruin aan beide kanten. | |
6. Maak een saus door de ketjap, ketchup, sojasaus en honing te mengen. | |
7. Wanneer de gehaktballetjes bijna gaar zijn, voeg je het sausmengsel toe. Verwarm kort mee. |
Reactie plaatsen
Reacties