Ketjap gehaktballetjes

Benodigdheden
Koekenpan

Bereidingstijd: 20 minuten

20 stuks


Ingrediƫnten
1 ui
1 teen knoflook
1/2 rode peper
450 gr half-om-half gehakt
4 el paneermeel
1 ei
1/2 tl sambal
2 el bakboter
5 el ketjap
2 el ketchup
1 el sojasaus
1 el honing
Bereidingswijze
1. Snipper de ui en snijd de knoflook en rode peper fijn.
2. Meng de gesneden groenten met het gehakt, paneermeel, ei en sambal in een kom.
3. Draai van het mengsel ongeveer 20 gehaktballetjes.
4. Verwarm de boter in een koekenpan en voeg de gehaktballetjes toe.
5. Bak de gehaktballetjes bruin aan beide kanten.
6. Maak een saus door de ketjap, ketchup, sojasaus en honing te mengen.
7. Wanneer de gehaktballetjes bijna gaar zijn, voeg je het sausmengsel toe. Verwarm kort mee.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.