
Benodigdheden | |
---|---|
Prikkers | |
Koekenpan |
Bereidingstijd: 15 minuten
12 stuks
Ingrediënten | |
---|---|
300 gr kippendij | |
2 tenen knoflook | |
2 el sojasaus | |
1 el ketjap | |
3 el mayonaise | |
1 el bakboter | |
50 gr taugé | |
2 el sesamzaadjes | |
Peper en zout |
Bereidingswijze | |
---|---|
1. Snijd de kippendij in kleine stukken. Snijd ook de knoflook fijn. | |
2. Meng de kip met de knoflook, 1 el sojasaus en ketjap. Breng op smaak met peper en zout. Laat even staan. | |
3. Maak een soja-mayonaise door 1 el sojasaus te mengen met de mayonaise. | |
4. Rijg de kippendij aan de spiesjes. | |
4. Verwarm de bakboter in de koekenpan. Bak de spiesjes 10-12 minuten. | |
6. Verdeel de taugé over een bord. Leg de kipspiesjes op de taugé. Bestooi met de sesamzaadjes. |
Reactie plaatsen
Reacties